torsdag 10 september 2009

Svenska arbetare: Höjd skatt!? Nej tack!

Rubriken skulle också vara: "92% av svenska folket stöder Allians för Sveriges skattepolitik!"

Det är Sifos senaste undersökning om inkomstskatter som visar entydigt att svenska arbetare inte vill ha skattehöjningar. Om det ska höjas skatter så är det de som har de största inkomsterna - inte de själva!

Thomas Östros (s) fattar noll och tror att undersökningen ställer sig på hans och De rödgrönas sida - men det gör den inte om man läser resultatet:
  • Endast 11% vill att deras skatter ska höjas! S + V vill höja skatterna för alla.

  • 51% gillar inte heller Socialdemokraternas förslag att börja klassa deras hem som förmögenheter igen! Inte heller V eller MP gillar detta. Oenigheten är total bland de rödgröna - igen!

  • 92% är nöjda med den skattenivå de betalar idag! Det vill säga den skattepolitik som Allians för Sverige drivit sedan 2006 - och som Mona Sahlins vänsterexperiment vill höja till samma nivå som när Göran Persson fick en stenhård fot där bak.

Denna Sifo-undersökning visar ett massivt stöd åt den borgerliga regeringens politik. Jag skulle tro att bakom soliga fasaden på Sveavägen 68 så har man nu sammankallat till ett akut krismöte då undersökningen visar att endast 8% helt stödjer deras skattepolitik!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1

politik socialdemokraternasamhälle alliansen stockholm mona sahlin spotify musik val 2010 iphone rödgrönavänsterpartiet miljöpartiet kungsträdgården regeringen skattepolitik
skatter