onsdag 9 september 2009

Mona sprider floskler och lögner!

De skattehöjande åtgärderna som läckt ut från Thomas Östros portfölj till Aftonbladet kommer inte ens i närheten av att täcka upp de 100-tals miljarder Mona Sahlin redan nu lovat allt och alla hon träffat på de senaste tre åren!

Det är ett förbluffande hyckleri när Sahlin insinuerar att det är orättvisa att alla rika pensionärerna fått mindre skattesänkningar när de fattigaste pensionärerna fått stora skattesänkningar jämfört med de rödgröna skatterna som hon själv var med att suga ur dem 2006! Man kan undra vad som är rättvisa i Mona Sahlins lilla värld!?

Det är två saker som vi kommer att få höra från de rödgröna i ett år nu:

1) "Den moderatledda regeringen har ökat arbetslösheten och ökat klyftorna i Sverige" - med andra ord så har regeringen Reinfeldt skyldig till att arbetslösheten i hela världen är rekordhög just nu.

2) "Vi vill höjda skatter för att få en bättre välfärd". Detta är som att tro på gud vars existens har aldrig bevistats. S har själva aldrig under sina 75 år vid makten aldrig kunnat bevisa detta.

Vi har snarare bevis på det motsatta! När Socialdemokraterna hade makten sist så stal de 250 miljarder ur AP-fonderna, lånade så mycket att de hade en statsskuld som låg på samma nivå 2006 som 1994 samt konfiskerade världens högsta skatter - utan att kunna leverera välfärd av högre kvalité än den vi har idag. Mona sprider bara floskler och lögner!

  • När får vi veta hur mycket skatterna höjs på arbete och sänks för de som slutat jobba!?
  • När får vi se en tydlig rapport på att höjda skatter ger bättre välfärd - den borde vara klar vid det här laget!?
  • När får vi veta vilken politik som de rödgröna vill driva!?

Den som köper grisen i säcken får se - efter valet 2010.politik socialdemokraterna samhälle alliansen stockholm mona sahlin spotify musik val 2010 iphone rödgröna vänsterpartiet miljöpartiet kungsträdgården regeringen

1