fredag 11 september 2009

LO stödjer sänkta skatter och löner!

Att sossar och kommunister går igång så här mycket på en grej brukar alltid tyda på att de själva är skyldiga till samma sak som de anklagar andra för! Och mycket riktigt. Jag behövde inte leta länge innan dessa misstankar besannades:
"I Sverige leder kollektivavtalens jämförelsevis höga lägsta löner i förening med höga arbetsgivaravgifter och skatter på arbete till att det inte finns någon efterfrågan på de som har en svag marknadsattraktion, och de drivs ut i de offentliga försörjningssystemen."
Nej, citatet är inte från någon borgerlig politiker utan det är Örjan Nyström - facklig strateg på LO i Göteborg - som analyserar den socialdemokratiska valförlusten och den svenska modellen.

Nu vill åtminstone jag veta varför Thomas Östros (s) och fackpamparna men denna vetskap medvetet skapar massarbetslöshet och utanförskap bara för att ha höga skatter och löner!?

Vi vet ju redan att vänsterexperimentet vill sänka allas våra löner via chockbeskattning men Thomas Östros kanske har en egen extra hemlig plan att sänka lönerna ännu mer? Bevisen för detta kommer dock inte att sippra fram ur Sveavägen 68 förrän efter valet 2010.


UPPDATERAT: Paradoxerna flödar. Det är verkligen skillnad på folk och folk i vänsterexperimentets värld. När fackförbundet Byggnads sänkte lönerna med 6000 kr per anställd så löd rubriken i LO-tidningen: "Facket fixade 6.000 i lönesänkning" som om det vore någonting bra! LO bekräftar att propaganda är den del av konsten att ljuga som består av att man lurar sina vänner utan att lura sina fiender.


Länk till Örjan Nyströms PDF

1 2

politik socialdemokraternasamhälle alliansen stockholm mona sahlin spotify musik val 2010 iphone rödgrönavänsterpartiet miljöpartiet kungsträdgården regeringen skattepolitik
skatter