lördag 11 juli 2009

Alla röda kulturabetare blir blå?

Grattis alla artister, musiker, filmare, författare och kulturarbetare! Istället för en socialistisk lönedumpning lagom till industrisemestern så har ni nu istället fått en rejäl löneökning - tack vare den borgerliga regeringens införande av IPRED!

IPRED har gjort att den digitala musikförsäljningen har ökat med 57 procent i år jämfört med förra året och den samlade musikbranschen ökar försäljningen med 14 procent! Det är ett trendbrott efter många års sjunkande försäljning! Samma siffror kommer snart visa sig för filmbranschen.

De Rödgröna - Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet är mot IPRED. Men de ångrar nog nu sitt populistiska politiska beslut att vara mot IPRED idag!?

För hur ska de försvara sig mot dessa tydliga siffror? Hur ska de mörka dessa fakta? Hur ska dom förklara för sina kulturarbetande kompisar att de representerar den politik som vill glufsa i sig av kulturarbetarnas frukter utan att betala för det? Och hur blir det med deras redan ökända brist på trovärdighet i plenissalen när de står där och ryter och raljerar om att lettiska arbetare dumpar lönerna för svenska arbetare - när de själva representerar en fullständig dumpning av lönerna för hela världens kulturarbetare!? För det är ju exakt det de gör! De rödgröna representerar en fullständig strypning av inkomsterna och skatteintäkterna för en mycket stor del av hela underhållningsbranschen - i hela världen!

Och vad säger de idag som hela tiden påstått att The Pirate Bay ökat försäljningen av musik och film? Inte mycket om man har bloggosfären som måttstock åtminstone!

Svenska kulturarbetare huserar ofta långt ute på vänsterkanten - men kanske börjar de tänka om nu och börjar en ökenvandring mot den blå horisonten när de inser att en röst på de rödgröna innebär en garanterad lönedumpning?

Det är inte särskilt troligt - men man kan ju alltid hoppas!

1 2

, , ,, , , , , , ,, , , ,, it DN1 ex1 SDS NT AB1 HD DB svdRick F Berglund Opassande HAX Hellman ZippoErladsson Script Satmaran Karamelltanten

Technorati Tags: , ,, , ,, , , ,, , , ,, ,