söndag 5 april 2009

S - de ansvarslösas sammanslutning!Endast 16.1% (12.663) av 78.656 läsare av Aftonbladet.se har förtroende för Mona Sahlin! Mona skyller raset på Wanja Lundby-Wedin och vill få henne att avgå - inte som LO-pamp - utan bara som styrelseledamot i AMF-styrelsen. Det är mediokra krav från en medioker ledare.

Socialdemokraterna är ett parti i kris och fritt fall. S vill ändå återta regeringsmakten med Göran Perssons gamla misslyckade politik och med en ledare som enbart lyckats med att skaffa sig lägre förtroende än Göran Persson!

S presenterade också en "jobbpolitik" i veckan som innebär lägre a-kasseavgift och höjt tak i a-kassan. Detta samtidigt som KI presenterade prognoser på 12% arbetslöshet 2011 p.g.a. den globala krisen. 300.000-400.000 personer ska få höjd a-kassa och alla sänkt a-kasseavgift. Det kommer kosta oss skattebetalare tiotals miljarder mer än vad S bugeterat för. S mörkar sina skattechocker för svenska folket - som redan avslöjat dem.

S erbjuder ett politiskt alternativ som är mindre attraktivt än det de gick på val på 2006!

Men Mona Sahlin gör så som socialdemokrater brukar göra och skyller opinionskrisen på någon annan. I detta fall LO-Wanja. LO-Wanja skyller förtroendekrisen på allt och alla - till och med på sin egen bristande kompetens! Det är ansvarslöst och fegt.

Jag anser att det är S politik som är grundproblemet. Att sossar nu på löpande band avslöjas som giriga pampar är sekundärt! Mona Sahlin och Wanja Lundby-Wedin förseglar S öde med deras agerande.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 2 3 4 5 6