fredag 17 april 2009

Östros arkitekten bakom S kollaps.Socialdemokraternas kollaps orsakas inte bara av Wanja Lundby-Wedin, Mona Sahlin, Luciano Astudillo, Ibrahim Baylan, samarbetet med Vänsterpartiet Kommunisterna, bristen på enighet bland de rödgröna och oviljan att berätta var S själva står. En stor del i den socialdemokratiska krisen består i att endast 20% av Sveriges befolkning litar på socialdemokraternas ekonomiske talesman Thomas Östros. Patetiskta 14,3% tycker att Thomas Östros sköter sig "Utmärkt".

Jag anser att Thomas Östros är arkitekten bakom S kollaps! Bygger man inte från grunden så rasar det förr eller senare. Nu är det senare.

För utan en stabil ekonomisk politik så kan man helt enkelt inte ge sitt förtroende till ett parti och S saknar en stabil ekonomisk politik sedan många år tillbaka. Socialdemokraterna lyckades ju med det omöjliga och sparkade ut över en miljon människor i utanförskap när världen hade en flera år lång superhögkonjunktur. Inte nog med att Sverige tjänade enorma pengar på export - socialdemokraterna tog också ut världens högsta skatter från de arbetande för att kunna höja inkomsterna för de passiva i samhället. Men det räckte ändå inte för socialdemokraterna. Pengarna rinner dem mellan fingrarna. S förde en domedagssocialism som visade sig vara katastrofal för Sverige - en politik som de ännu inte ändrat på.

Nu skyller också Thomas Östros S egna fiasko på den borgerliga regeringen - samtidigt som S går på val på den politik som körde Sverige i botten under en global högkonjunktur! Hyckleriet är fruktansvärt!

Jag anser att om man ska ha Thomas Östros som finansminister så kan man lika gärna anordna riksomfattande pengabål på varenda torg i varenda stad runt om i Sverige dit alla tvingades gå och kasta bort en allt större del av sin lön. Varje år.

Kan ni se en gigantisk hög med pengar på Sergels Torg? Hur röken stiger mot skyn och hur Thomas Östros tittar på - och plirar med sina falska ögon och ett darrigt leende sprider sig i hans torra anlete när röken sveper i stora sjok över Sveriges Riksdag? Brrr...Hemska syn! Hemska männska!

Vi kan ju bara hoppas att det enda som Thomas Östros får bygga enligt sina ritningar är hans utbyggnad av sommarstugan som förtidspensionär.


1 2
1 2 3 4 5 6 7
, , , , , , , , it AB123 EX1234 DN12 SvD12