lördag 11 april 2009

LO - organisationen som gud glömde.

LO - arbetarrörelsen genomkorrupta organisation - har nu i en skrivelse till sina distrikt bett om hjälp att skriva Wanjas första maj tal. De har alltså slut på propaganda i LO-borgen - deras enda livsnerv.

Mona och Wanja skickade ju ut ännu en skrivelse i veckan där de lyckades undvika AMF-skandalen helt och hållet. Detta fick PR-byrån att gå i taket och denna undergivna skrivelse fick gå ut med rekordfart. LO-distrikten ska nu få en chans att inspirera LO till ett tal som ska ingjuta förtroende i sosse-eliten som inte är ett dugg mindre korrupta än maffia- och fackbossen Jimmy Hoffa.

Det som blir uppenbart pinsamt för maktarroganta LO är att det krävs en kris av monumentala mått för att LO:s medlemmar ska få komma till tals! Något som också blir extremt pinsamt är att LO och socialdemokratin vägrar att hantera detta moraliska förfall, denna korruption och girighet som ett problem.

Avståndet mellan medlemmarnas ord och fackpampen som ska läsa dem - avståndet mellan verklighet och socialdemokratisk elit - avståndet mellan LO-medlemmar och LO-ledningen - har aldrig varit större!

LO är organisationen som gud glömde - som i sin tur glömde sina medlemmar.


, , , , , , , , , , it AB123 EX123 DN123 SvD1234567891010