fredag 6 februari 2009

Sahlins besked: "Håll käft, IF Metall och Pappers!"

Jag låter nedan länk tala sitt tydliga språk:

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=389036&treeId=901&renderingdepartment=2.757

Centern har sett till att vi nu rekordsatsar på förnyelsebar energi + att vi under tiden har tryggheten i kärnkraftens stora energistöd!

Centern ser alltså fortfarande kärnkraft som ett nödvändigt ont men kan acceptera den så länge alternativen inte finns. Mycket klokt.

Champangesocialisten Mona Sahlin är däremot mot all kärnkraft. Och kan inte förstå varför man nu rekordsatsar på vindkraft under tiden man försöker hitta bättre alternativ.

Verkligheten är ju den att varken s, mp eller v inte har några alternativ. De står ju och skakar ute i kylan som hemlösa barn i Sibirien.

Vänstern står nakna och viftar med plakat som påstår att de har kläder på sig. Och att det finns kläder för alla oss andra där bakom knuten eller där nere i näverkontens mörkaste skrymslen.

Betänk även att senast Miljöpartiet gjorde något för miljön så stängde de ner ett kärnkraftsverk som enbart släppt ut varmvatten under alla år - mot att importera smutsigt tyskt koleldad el!!! Miljöparitet var också drivande i att lägga en tjock kabel mellan Sverige och Finland för att importera kärnkraftsel - från Finland! För att Finland ligger så långt bort om Tjernobyl skulle upprepa sig.

Är det inte väldigt väldigt tydligt att vänsterns partier lämnade walkover i valet 2010 - just idag?

1 2 3 4 5
1 2