onsdag 16 september 2009

När "för lite för sent" blev "för mycket för tidigt"

Oppositionens normalt väldigt paradoxala valrörelse är nu snurrigare än vanligt!

Ingen - hoppas jag - har missat att Thomas Östros likt en papegoja på Mona Sahlins axel upprepat mantrat att "Det är för lite - för sent" åt allt som den borgerliga regeringen genomfört - även om man har satsat dubbelt så många miljarder på kommunerna och landstingen som SKL begärt, satsat på rättsväsendet så att vi kommer ha 20,000 poliser 2010, skattesänkningar till pensionärerna, mer pengar till studenterna och ett fjärde steg i jobbskatteavdraget!

Budskapet från de rödgröna har varit tydligt och svårt att missa - den moderatledda regeringen har satsat för lite och för sent i allt de gjort!

Men så idag så har det tydligen blivit tvärtom. Idag är istället den rödgröna oppositionen kritisk till alla miljardsatsningar i nya budgeten. Tydligen är det nu istället "för mycket - för tidigt" om man lyssnar på Mona Sahlin:
"Jag är förvånad över att man nu har så väldigt gott om pengar."
Är det bara jag eller kliar det i kroppen på dig också av sådana här uttalanden? Är det någon som blir klok på de rödgröna?

1 2 3 4
1 2

politik, mona sahlin, moderaterna, val 2010, regeringen, skatter, vänsterpartiet, stockholm, alliansen, centerpartiet, miljöpartiet, fredrik reinfeldt, samhälle, demokrati, valet 2010, de rödgröna