fredag 11 september 2009

LO-kampanjen: "BORGARNA VILL SÄNKA DIN LÖN"

Vad som helst kan bli sanning i vänsterexperimentets värld. Ett offentligt dokument kan bli hemligt. Ett bevis på att det lönar sig att jobba i Sverige blir en lömsk plan att sänka lönerna! En sänkning av arbetsgivaravgiften bli en sänkning av våra löner!

Minns ni denna LO-kampanj från 2006?"BORGARNA VILL SÄNKA DIN LÖN! Borgarna vill sänka arbetsgivaravgifterna för att företag ska 'anställa fler'. Men det betyder egentligen att det är vår lön som sänks. Det är våra pengar, där arbetsgivarna bara sköter inbetalningarna.

För LO-medlemmen i exemplet nedan är arbetsgivaravgiften 69,000 per år. Men vart går pengarna? Jo, till vår gemensamma trygghet. Tar man bort delar av den så är det vi som får mindre och företaget mer. Vem tjänar på det?"
Detta nog något av det mest korkade jag någonsin läst. Näst efter Expressens artikel! Läs Globaljugglers dräpande blogginlägg om denna dumma LO-kampanj!


1 2

politik socialdemokraternasamhälle alliansen stockholm mona sahlin spotify musik val 2010 iphone rödgrönavänsterpartiet miljöpartiet kungsträdgården regeringen skattepolitik
skatter