tisdag 8 september 2009

De rödgröna vet varken ut eller in!

De rödgröna vet inte ut eller in! Den rödgröna avundsjukan och hatet dryper på väggarna när Thomas Östros håller presskonferens. Man kan nästan se i hans ögon - två djupa ondskefulla hål av outömliga röda floskler, hat och tomma anklagelser flyger runt som svarta fladdermöss i Thomas Östros missundsamma själ.

Östros blossar av rödgrön av avund! :D

MP tycker att de 10 extra miljarderna är bra - men inte papegojan Östros såklart. Han tycker att en fördubbling av SKL:s egna önskemål ett år innan de behövs är "för lite - för sent".

Detta väcker återigen frågorna kring de fundamentala olikheter som finns mellan S och MP och Vänsterpartiet Kommunisterna. De rödgröna kan inte ens enas om att dessa 10 extra miljarder är något bra eller dåligt när de är i opposition! Skrattretande!

Kan väljarna blunda för sådana här tydliga illavarslande järtecken!?

  • Vill väljarna ha en statsminister som kallat halva befolkningen för satanisk för att man minskat a-kassan med 100 kr i 100 dagar?

  • Vill väljarna ha en rödgrön regering som är så ansvarslös att de spenderat 4 år åt att spy galla över socialförsäkringarna (som de själva tillsatte utredningen om) för att behålla den i sin helhet om de bildar regering!?

  • Vill väljarna ha en rödgrön regering som inte vågar redogöra för svenska folket hur mycket pengar de vill stjäla i skatter från alla?

  • Vill väljarna ha en rödgrön regering som är pessimistisk, negativ, bitter och som inte kan acceptera några andras politiska lösningar än sina egna även om de till 90% är likadana.

  • Vill väljarna köpa grisen i säcken igen?

  • Vill väljarna ha en regering som inte ens i opposition kan enas om vad de tycker är bra eller dåligt?

  • Och kanske den viktigaste frågan - Vill svenska folket att Thomas Östros och Mona Sahlin har ansvar för våra skattepengar?
Jag är ganska säker på att väljarna svarar nej på varenda punkt.1 2 3 4 5 6 7

politik socialdemokraterna samhälle alliansen stockholm mona sahlin spotify musik val 2010 iphone rödgröna vänsterpartiet miljöpartiet kungsträdgården regeringen