onsdag 24 juni 2009

Taskig tajming, Sahlin!

Vi som fortfarande har de rödgrönas missbruk av våra skattepengar färskt i minnet ryggar nog tillbaka lite extra med anledning av Expressens rubrik: "VI VILL HÖJA SKATTEN!" Att rubriken toppas med en bild på de fyra rödgröna smilfinkarna borde få de flesta att vända på klacken och fly för allt vad tygeln håller.

För jag kan väl inte vara ensam om att minnas att de rödgröna babblade om att "höja skatterna för att rädda jobb och välfärd" för bara några år sedan när de hade regeringsmakt och tvingade ur oss skattebetalare världens högsta skatter - allt medan välfärden bara blev sämre och sämre - mitt under en massiv global högkonjunktur! Under optimala förhållanden för välstånd, välfärd och full sysselsättning så åkte vi i lilla socialistiska Sverige bara längre och längre ner i ett svart hål av misär - med allt högre och högre skatter.

I det rödgröna Sverige lämnades den svenska skolan till att förfalla och var fjärde elev gick ur grundskolan utan fullständigt betyg, vårdköerna slingrade sig allt längre och väntan för specialistvård kunde ta år, tänderna ruttnade i svenska folkets munnar i väntan på en tandvårdsreform. Man lyckades även med det omöjliga att mer än fördubbla ungdomsarbetslösheten från 10,5 procent till 21,5 procent, skapa massarbetslöshet och förtidspensionera hundratusentals friska människor som riskerade en utförsäkring från a-kassan - samtidigt som industrin gick på högvarv! Var femte hushåll var bidragsberoende. Den organiserade brottsligheten läts florera fritt och obehindrat. Polisen tvingades skära ner. Klyftorna i samhället vidgades kraftigt och segregeringen var total - trots ett närapå despotiskt socialistiskt ledarskap - som trots överväldigande bevis påstod motsatsen!

Så visst slår Mona Sahlin rekord i taskig tajming idag när hon och hennes bekymmers- och ansvarsbefriade gäng presenterar deras omvända skatteparadis!

Det är taskig tajming eftersom den svenska skolan just nu - i det borgerliga Sverige - genomgår en gigantisk förvandling från en skola i förfall till en skola i världsklass! Taskig tajming eftersom vårdköerna är kortare än någonsin tidigare och vårdgarantin där man får specialistvård inom 3 månader fungerar och man satsar rekordstora summor på rehabilitering och att vi har en tandvårdsreform som hjälper de allra hårdast drabbade mest och att sjukvården växer med den borgerliga startlagen istället för att krypa på knäna med den socialistiska stopplagen! Det är taskig tajming eftersom vi får fler och fler poliser och den organiserade brottsligheten slås i bitar och arbetarna tjänar mer pengar än på många många år. Det är taskig tajming eftersom forskningen får äntligen 1 % av BNP!

Detta samtidigt som skatterna har sänkts och kommer sänkas ännu mer - mest för de som tjänar minst!

Det är extremt tydligt att det enda arbetarpartiet som finns i Sverige idag sitter redan i regering! Att de enda som tar ansvar och har respekt för våra skattepengar har redan idag regeringsmakten.

För när man sedan undersöker hur mycket de rödgröna vill höja skatterna med - så blir det stopp. De rödgröna vet inte vad deras drömmar, utopier och framtidsvisioner kommer att kosta oss skattebetalare! Man räknar kallt med att de ska kunna köra samma race som förr - kosta vad det kosta vill - det är ju bara skattebetalarnas pengar som de missbrukar. Behövs det mer kulor så höjer man bara skatterna ytterligare.

Men en fråga som jag önskar någon ställer till Mona Sahlin är: Vem vill egentligen de rödgröna ska köpa deras reformpaket utan prislapp - som bara består av gammal skattehöjarpolitik med ett nytt bäst-före-datum?

En sak är säker - det kan inte vara en normal svensk arbetare iallafall.


1 2 3 4 5