onsdag 8 april 2009

Fredrik Reinfeldt - årets hjälte!

Fredrik Reinfeldt är årets hjälte! Denna blogg utser "Rekord-Fredde" till 2000-talets störste svensk - strax efter Zlatan! :-)

Visst, Annika Östberg är inte "squeaky clean" i rättssammanhang men hon kan fasiken inte jämföras med Tony Olsson som blåsossen Leif GW Persson gör! Tony Olsson har ännu inte bevisats vara oskyldig till polismord - det har Annika Östberg. Annika Östberg har avtjänat 28 år i fängelse för medhjälp till mord. Tony Olsson har bara avtjänat 9 år för polismord och har rymt däremellan.

Faktum är att Annika Östberg har avtjänat ett längre och hårdare straff än Juha Valjakkala som kallblodigt mördade en hel familj!!! Visst är det sjukt!? Och visst är sjukt att Leif GW Persson ute och fiskar efter fortsatt bestraffning och verkar förakta en benådning?

Jag är också av den uppfattningen att Leif GW skulle ha en annan stenskiva på vevgrammofonen om det var Mona Sahlin eller Göran Persson som var statsminister idag och hade lyckats få hem Annika Östberg.

Anledningen till att jag tar upp detta är ju att det fortfarande finns de - i de rosenröda kretsarna - som inte tror att det var Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt förtjänst att få hem Annika Östberg till Sverige! De kan inte förstå att en moderat lyckas så enkelt där så många sossar före honom misslyckats. Det kan inte förstå att det krävdes en moderat statsminister att få Annika Östberg fri från det amerikanska fängelset!

Jag kan väl bara kontra med att det är inte mycket som ni sossar förstår nu för tiden! För visst skulle Annika Östberg hem till varje pris - om man ser till de senaste tre årens versioner av spydighteter som Socialdemokraterna skickat ut med jämna mellanrum?

Mission accomplished!

Men jag ser redan framåt - och kisar mot vem som kan bli nästa års hjälte när Dawit Isaak friges? Jag gissa på Carl Bildt. Vad gissar du? :-)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10