onsdag 15 april 2009

Allt om terapi...

www.alltomterapi.se är en sajt som erbjuder nyheter inom området psykologi och personlig utveckling, information om terapiformer samt förmedlar kontakten mellan besökare och kvalificerade psykiater, psykologer, psykoterapeuter och samtalsterapeuter i hela Sverige. Detta är unikt för alltomterapi.se:

  • Det finns ett begränsat antal platser per yrkeskategori, inriktning och ort. Du försvinner inte i mängden.
  • Slumpmässig presentation av medlemmar. Varje gång någon går in på sidan så ändras ordningen, så du har lika god chans som alla andra att synas.
  • 30% av omsättningen går till marknadsföring i digital och konventionell media. Vi jobbar kontinuerligt för att driva trafik till sajten och öka din möjlighet till kontakt.
  • 10% av vinsten går till välgörande ändamål som du är med och väljer ut. Vi vill att vår framgång ska bidra till något positivt i samhället.

Sajtens ambition är att erbjuda besökare uppdaterade nyheter inom området psykologi och personlig utveckling. Nyheterna uppdateras minst två gånger i veckan och hämtas från tidsskrifter både i Sverige och internationellt. Parallellt med detta kan besökare fördjupa sin kunskap om olika terapiformer – vad de erbjuder, hur de fungerar, deras ursprung. Intresserad? Registrera dig här.