onsdag 25 februari 2009

Skandalernas man blir S partisekreterare!

Ibrahim Baylan väljs på fredag officiellt till ny socialdemokratisk partisekreterare efter Marita Ulvskog. Mona har i Ibrahim funnit en jämlike med tanke på alla hans skandaler och påhälsningar från Kronofogden.

Ibrahim Baylan - mer känd som den skolministern som förstörde den svenska skolan. Ja, han inte bara förstörde den - han jämnade den till marken genom att försvaga lärarnas ställning, förbjuda lärare att ingripa mot elever, införa elevstyre som gjorde att barnen slutade lära sig saker i skolan.

Barnen lärde sig så lite under Ibrahim Baylans styre att var fjärde elev fortfarande går ut grundskolan utan fullständiga betyg! Ibrahim Baylans tid som skolminister är ett monumentalt misslyckande och en enda lång skandal!

Ibrahim Baylan har också gjort sig känd för att gå på porrklubb och sedan påstå att han inte visste att det var en porrklubb - för att sedan göra en dubbelpudel då han både erkände att han visste att han gått på porrklubb och att han ljög när han sa att han inte visste det var en porrklubb.

Ibrahim Baylan deltog under sin tid som SSU-ordförande i valfusk. Genom att hålla ett extraval flera dagar efter att valtiden gått ut säkrade Ibrahim Baylan majoritet och sin egen plats i SSU:s förbundsstyrelse.

Fyra gånger har CSN tvingats gå till kronofogden för att förmå Ibrahim Baylan att betala sina studieskulder.

Ibrahim Baylan har under flera år stulit skattebetalarnas pengar genom medvetet medlemsfusk hos SSU.

I början av 2005 hamnade Ibrahim Baylan återigen i blåsväder då han tvingat Skolverket dra tillbaka en uppmärksammad rapport som bl.a. visade att friskolor är mer budgetmedvetna och kostnadseffektiva än kommunala skolor. Ibrahim kommenterade rapporten med: "den här rapporten, som ju i sig är en produkt som man borde fundera på om den någonsin borde ha släppts ut från Skolverket"

Ibrahim Baylan har gjort fler fantastiska uttalanden genom åren. Här är ännu ett av dem: "Det är oerhört tufft att inte kunna svenska i den svenska skolan"

Som grön moderat är jag för recycling och återvinning men att ledarkrisen inom Socialdemokraterna nu tvingar Mona Sahlin att återanvända skandalernas man Ibrahim Baylan - ser jag som djupt tragiskt. Mona Sahlin visar också genom detta val att hon nu spikar i den sista spiken i kistan och dödar det sista hoppet - för de socialdemokrater som hade hoppats på en förnyelsen inom Socialdemokraterna.

1 2 3 4 5