fredag 13 februari 2009

Heja Sverige friskt humör!

Det här är goda nyheter!

Regeringen levererar ännu ett önskemål som svenska folket hade innan valet 2006 - bort med parasiterna som sjukskriver sig i åratal utan att vara sjuka! Bort med fuskarna!

Svenska folket har av många outgrundliga anledningar varit det sjukaste folket inom EU och troligtvis i hela världen under många år. Många av oss tror att det beror på att socialdemokratiska regeringar under 75 år gjort det alltmer lönsamt att vara sjuk, passiv eller på något sätt utge sig för att vara sjuk/passiv. Man har inte heller haft någon kontroll eller samkörning. I sossesverige kunde alltså fuskare utan problem utge sig för att vara sjuka och samtidigt jobba svart och vara anställda!

Nu har den borgerliga regeringen agerat och återigen levererat en lösning på dessa problem. Det är en lösning som svenska folket önskade sig innan valet 2006. En lösning som innebär att en återgång till arbetet är prioritet nummer 1 och att sjukförsäkringen inte längre är ett försörjningssystem! Man rekordsatsar på rehabilitering för att hjälpa sjuka tillbaka till arbetslivet. Sunt förnuft kan tyckas? Kontroversiellt inom vänstern som nu med största sannolikhet kommer att utmåla fan och hans moster som offer för att de inte får vara parasiter längre?

Regeringens lösning har till dags dato gjort så att sjukfrånvaron är den lägsta på 25 år! Så grattis alla skattebetalare! Nu kan dessa miljarder användas till något vettigt istället! Som att till exempel ta bort tjuvskatten även kallad värnskatten...


Artikel i DN