fredag 20 februari 2009

Det socialistiska hatet i Malmö.

Mikael Wiehe och Illmar Reepalu vill bojkotta tennismatchen mellan Sverige och Israel. De påstår att det är av säkerhetsskäl men de kan inte uppvisa att några hot gjorts.

Syftet till denna hatkampanj blir då väldigt personlig och obehaglig.

Jag antar att den nybildade duon tror att deras personliga vendetta bidrar till att få fred i mellanöstern? Men det kan vara ett missförstånd. Jag förstår mig inte på kommunistisk och socialdemokratisk logik.

Mikael Wiehe och Illmar har nu lyckats att skrapat ihop ett gäng med "gaphalsar" - som Kent Hansson på KvällsPosten kallar dem. De har redan hunnit vinna en halv seger genom att den socialistiska majoriteten i Malmö nu röstat för att matchen ska spelas utan publik!

Beslutet innebär att Malmö stad förlorar minst tre miljoner kronor!

Hur ska denna bojkott och hatkampanj leda till fred och ett bättre klimat i mellanöstern - det vet inte jag? Detta är bara en demonstration i vänsterfascism, respektlöshet och intolerans. På tal om demonstration så planerar den skånska avgrundsvänstern även en demonstration vid tennismatchen som kommer beräknas kosta oss skattebetalare flera miljoner kronor!

Summerar man kostnaderna för Mikael Wiehes och Illmar Reepalus personliga hatkampanj för fred i mellanöstern så går notan på ca 5 miljoner kronor som vi skattebetalare tvingas betala!

Jag blir ledsen och arg när jag hör hur vänstern ännu en gång missbrukat makten i Malmö. Jag skäms å Sverige vägnar! Jag hoppas verkligen att alla malmöiter nu inser att de nu måste ha ett maktskifte snarast - kanske redan innan valet 2010.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10