fredag 30 januari 2009

De rödas kräftgång till dårarnas paradis!

De svenska vänsterpartierna S + Mp + V har idag spenderat 2 år, 4 månader och 13 dagar åt att söka fel i den borgerliga politiken. De granskar en politik som förbättrat det mesta i det svenska samhället - sedan maktskiftet 2006 - med enögd lupp, härskarteknik och elak retorik.

Är det inte fler än jag som tycker att de borde rikta sina granskande och blodtörstiga blickar mot sin egen politik som ju de facto drev ut över 1,000,000 människor i utanförskap!? Det var ju faktiskt så att det var deras politik med en socialistisk statsminister i toppform, flera år av global högkonjunktur och världens högsta skatter i ryggen - som sparkade ut över 1,000,000 människor i arbetslöshet, bidragsberoende, förtidspension, sjukskrivningar och AMS-åtgärder.

Det var en hemsk tid som de flesta av oss ser tillbaka på med sorg och förakt. Med sorg för att människor tillintetgjordes av en "medmänsklig" socialdemokratisk regering. Med förakt för att samma socialdemokratiska regerings handfallenhet inför och skönmålning av verkligheten.

Det som är hemskast av allt är att till dags dato har inte en enda röd granskande blick fallit på detta förfärliga misslyckande! Inte en enda röd röst har höjts för att ta initiativ för ett ansvarstagande! Inte ett enda rött samvete har grumlats för den historiska misär de skapade och lämnade efter sig.

Man har istället - under 2 år, 4 månader och 13 dagar - ägnat sig åt att vara stolta och nöjda med sig själva och åt att söka fel i den borgerliga politiken! I denna granskning så ägnar sig Sveriges vänster i allt större utsträckning åt personangrepp, siffertrixande och lögner i debatterna. Deras argument baseras på spekulationer. Man uppträder omdömeslöst, barnsligt och pinsamt (se ovan bild). Man ägnar sig åt 95% smutskastning och 5% att informera om sin egen politik.

Nu har de svenska vänsterpartierna 1 år, 7 månader och 21 dagar på sig att formulera en trovärdig politik som inte upprepar deras monumentala misslyckande mellan 2002-2006. Men det ser inte lovande ut. Mona Sahlin vill ha med sig kommunisterna och än så länge har vi bara hört talas om "återställare" till det gamla. En återgång till Göran Perssons paradis. En total kräftgång tillbaka till dårarnas paradis!

1, 2,